Rundstrålande mikrofonmyggor, avancerade kameramikrofoner och riktade shotgun-mikrofoner av proffs-kvalitét.
Använd gärna vår chat om du har frågor. Chatten är normalt bemannad under kontorstid på vardagar.
Följ oss gärna via vår sida på facebook.


APUTURE A.LAV LAVALIER är en professionell rundupptagande mikrofon "mygga", som tack vare sin ringa storlek kan fästas i kavajslaget vid t.ex intervjuer. Myggan har en 3 meters kabel, som är kevlar-förstärkt så att man undviker risken att kabeln trasslar ihop sig. Det uppladdningsbara batteriet (som sitter i batterienheten) har en livslängd på upp till 200 timmar.

Myggan har standard 3.5 mm kontakt och kan anslutas till de flesta kameror, mobiltelefoner och surfplattor. Om man kopplar in "Myggan" till en mobil, så kan man t.ex ansluta sina hörlurar till myggans kontrollenhet för att få playback (förutsatt naturligtvis att Appen stödjer det.) Batterienheten laddas via USB (USB->Micro B kabel ingår ej.) Myggan levereras komplett med batterienhet, puffskydd, vindskydd, tejp, väska.


Aputure V-mic D2 är en professionell kondensatormikrofon, med steglös ställbar känslighet, så att man t.ex kan filtrera bort störande bakgrundsljud under tiden som man filmar. Inspelningen underlättas av att mikrofonen har en AF Peak indikator (-12dB, 'Over'), som visar om ljudupptagningen är inom kamerans omfång. Mikrofonen har även ett inkopplingsbart 'Högpass'-filter som tar bort under ljud under 100Hz.


Aputuer V-Mic D2 är ett smart komplement till kamerans inbyggda mikrofon, då man med en extern mikrofon kan förhindra (eller minska) risken att spela in oönskade och störande ljud från t.ex kameran (vid t.ex fokusering mm.) Mikrofonen har en innovativ "Tri-isolation"-konstruktion, som ser till att vibrationer(ljud) dämpas från t.ex kameran. Riktningskarakteristiken för Aputure V-Mic D2 är Superkardioid, vilket innebär att den tar upp det mesta av ljudet framför mikrofonen.Aputure V-Mic D1 är en fjäderupphängd mikrofon, som avsevärt förbättrar ljudupptagningen när man filmar med systemkameror, kompaktkameror eller videokameror. V-Mic D1 är ett smart komplement till kamerans inbyggda mikrofon, då man med en extern mikrofon kan förhindra (eller minska) risken att spela in oönskade och störande ljud från t.ex kameran (vid t.ex fokusering mm.) Tack vare att mikrofonen är fjäderupphängd, så dämpas vibrationer (ljud) från t.ex kameran.
Ett vindskydd och ett inkopplingsbart högpassfilter förhindrar störande vindljud eller lågfrekvensljud från t.ex trafiken. Mikrofonen levereras med både ett vind- och ett "stormskydd". Vindskyddet har kompakt storlek, som inte är i vägen vid fotografering. Mikrofonen drivs av 2 st 1,5v AAA-batterier (ingår ej) och mikrofonen ger ett skarpt och klart ljud vid inspelning. Aputure V-Mic D1 levereras med ett roterbart och låsbart tilt-huvud (360° roterbart, 180° tilt), med standard blixtfot (kameragänga 1/4" på undersidan). Anslutning via Standard Ø3,5mm kontakt

Auktoriserade återförsäljare i Sverige
Återförsäljare Telefon
Scandinavian Photo AB0770-771100
Kameradoktorn ABStockholm 08-410 50 450
Scandinavian Photo ABStockholm0770-771100
Scandinavian Photo ABMölndal0770-771100
Scandinavian Photo ABMalmö0770-771100
Hegethorns Foto ABNässjö0380-10928
Voosestore ABMalmö040-12 22 05
PHOTAX ABNybro0481-14620

Importör i Sverige: P. Arvidsson Foto AB 0481-14620 mail@photax.se


Reservation för konstruktionsändringar och typografiska fel.
© AputurePhoto.se drivs av svenska importören: PHOTAX P.Arvidsson Foto AB.